Abr 01

Mor en Jaume Sistac

Tag: (i)realidad,La ProfesiónJoaquim Anguas @ 3:09 pm

El professor de la FIB Jaume Sistac va morir el passat 30 de Març.

Aquells que l’hem tingut com a professor el recordarem per la seva vocació docent i per ser l’home que va iniciar en les bases de dades, disciplina imprescindible de l’enginyeria en informàtica, a varies generacions de llicenciats i enginyers en informàtica.

El meus condols a la seva familia.

Veure nota de la FIB.

One Response to “Mor en Jaume Sistac”

  1. imnobody says:

    Molts anys tard me n’assabento d’aquesta trista notícia, d’un gran professor i millor persona. Ara que jo sóc professor em comparo amb Sistac i em trobo molt curt. Les seves classes divertides, el seu «Next», el seu «Depèn», la didàctica. Gràcies, Sistac, en aquest cel en què ell creia. Descansi en pau.